Śródziemnomorska Kanapka Z Grillowanym Tuńczykiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj śródziemnomorskiej kanapki z grillowanym tuńczykiem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 347 kalorii, 17g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz kapary, ocet winny, zwykłą pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Śródziemnomorska Kanapka Z Tuńczykiem, Śródziemnomorska Kanapka Z Sałatką Z Tuńczyka, oraz Śródziemnomorska kanapka z Tunanem i oliwką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj olej, tymianek, ocet, sól, pieprz i czosnek. W płytkim szklanym lub plastikowym naczyniu lub plastikowej torebce do przechowywania żywności, wlać połowę mieszaniny oleju na filety rybne; włączyć ryby do płaszcza marynatą. Przykryć naczynie lub worek uszczelniający i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut, ale nie dłużej niż 1 godzinę.
Wymieszać pozostałą mieszaninę oleju, pomidor, cebula, oliwki, pietruszka i kapary; przykryć i przechowywać w lodówce.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Usuń rybę z marynaty; zamów marynatę. Pokrycie i grill ryby 5 do 6 cali od średniego ciepła 10 do 15 minut, szczotkowanie 2 lub 3 razy z marynaty i obracając raz, aż ryby płatki łatwo z widelcem. Połamać ryby na kawałki.
Odciąć górną jedną trzecią bochenka chleba. Wydrąż obie części, pozostawiając skorupę o grubości 1/2 cala. Ułóż romaine na dolnej połowie chleba. Top z rybami. Łyżka mieszanki pomidorowej równomiernie na rybie. Wymień górny kawałek chleba. Owinąć Bochenek w folię lub folię i przechowywać w lodówce 30 do 60 minut. Rozpakuj i pokrój na 4 kawałki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.