Śniadanie niemieckiego farmera
Przepis śniadanie niemieckiego farmera można zrobić w około 30 minut. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 458 kalorii, 22g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Jest to niedrogie przepis dla fanów europejskiej kuchni. 605 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Dobrze sprawdza się jako śniadanie. Mieszanka pietruszki, papryka, zielone i białe cebule, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Śniadanie niemieckiego farmera, Bauernbrot (Niemiecki chleb rolniczy), oraz Śniadanie farmera.
Instrukcje
Gotować ziemniaki w rondlu z lekko osoloną wodą przez 10-15 minut, aż tylko gotowane (test na doneness).
Odcedzić, spłukać zimną wodą do ostygnięcia.
Pokroić na 1-calowe kwadraty. Odstawić.
Cebulę i paprykę brązową:
Rozgrzać 2 łyżki tłuszczu boczku (lub oliwy z oliwek) na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i posiekaną paprykę. Zwiększyć ciepło do wysokiej. Cebulę i paprykę brązową, często mieszając, około 2-3 minut.
Dodać ziemniaki, a następnie szynkę: przesunąć warzywa na bok patelni, dodać ziemniaki i kolejną łyżkę tłuszczu z boczku (lub oliwy z oliwek) na patelnię.
Ziemniaki brązować przez około 2 minuty, często mieszając.
Posypać solą do smaku, jak gotować.
Dodać szynkę do ziemniaków i gotować, mieszając często aż szynka jest podgrzewana przez, 1-2 minuty.
Wymieszać wszystkie warzywa, ziemniaki i szynkę razem i wymieszać w pietruszkę.
Dodaj jajka, mieszając, aby rozprowadzić jajka między warzywami i szynką.
Jak tylko jajka zaczną jędrne, usuń z ognia.
Podawać natychmiast. Świetnie z ketchupem na wierzchu.