Śniadanie na farmie
Jeśli masz około 50 minut na spędzenie w kuchni, śniadanie na farmie może być świetnym przepisem bezglutenowym i דל פחמימות,znym do wypróbowania. Za 82 centy za porcję otrzymasz śniadanie dla 6 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 13 g białka, 20 g tłuszczu i łącznie 262 kalorie. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i kup paski bekonu, tymianek, ser cheddar i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 29% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Podobne przepisy to Burrito śniadaniowe Farm Share, Burritos śniadaniowe Farm Share i Burritos śniadaniowe Farm Share.
Instrukcje
Boczek usmaż na dużej patelni, aż będzie chrupiący.
Odcedzić, zachowując 2 szklanki sosu na patelni z boczkiem. Wymieszaj zawartość mieszanki ziemniaków au gratin, wodę, mleczną zieloną paprykę, cebulę i tymianek. Doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Zredukować ciepło; przykryć i dusić, od czasu do czasu mieszając, przez 20 minut.
Przenieść do nienatłuszczonego 2-qt. naczynie do pieczenia. Łyżką zrób w ziemniaku sześć wgłębień. Jajka rozbij na wgłębienia.
Posypać pieprzem. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 20 minut lub do momentu, aż jajka osiągną pożądaną konsystencję.