Śniadanie Kasza Bulgur

Śniadanie Kasza Bulgur
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj owsianki bulgur na śniadanie. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,38 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Mieszanka mleka, wiśni, moreli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sprzedawca kotletów z dziczyzny z sosem grzybowym z czerwonego wina i kaszą Bulgur, Owsianka Śniadaniowa, oraz Kasza Śniadaniowa Z Prosa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu połączyć mleko, bulgur, suszone wiśnie i sól; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować, często mieszając, aż bulgur będzie miękki i konsystencja płatków owsianych (10-15 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
Płatki OwsianePłatki Owsiane
BulgurBulgur
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Rozgrzaną owsiankę podzielić na 4 miseczki; na wierzch dodać morele i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
Płatki Na GorącoPłatki Na Gorąco
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn