Łosoś Z Pomidorem, Cebulą I Kaparami

Łosoś Z Pomidorem, Cebulą I Kaparami
Łosoś z pomidorem, cebulą i kaparami wymaga ok. 26 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 45 i kosztuje 26 centów za porcję. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jeśli masz sok z cytryny, papryka jalapeño albo, ząbki czosnku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 61 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Łosoś z pomidorem, cebulą i kaparami, Omlet z wędzonego łososia z czerwoną cebulą i kaparami, oraz Solona Sałatka z łososia i pomidorów z cebulą (Aka Lomi Lomi Salmon.

Instrukcje

1
1 w dużym, szerokim (co najmniej 12 cali szerokości) rondlu (taki, który pochodzi z pokrywą), rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając regularnie, aż dopiero zaczyna się brązowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę. Podnieść ogień do średniej wysokości i dodać pomidory, tymianek, Skórka z cytryny, sok z cytryny, kapary, i papryka jalapeo. Gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, dodając trochę wody w razie potrzeby, aby zapobiec zbyt suchemu sosowi. Sól i pieprz do smaku. 2
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Dodaj 1/3 szklanki białego wina - prosty Chardonnay zadziała.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
5
Dodać 1/4 szklanki wody. Przynieś na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
6
Umieścić filety na patelni na wierzchu sosu, od strony skóry w dół, jeśli filety są nadal w skórze. Przykryć i zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Gotować przez 5-10 minut, w zależności od grubości kawałków ryby. Poke ryby widelcem i szukać doneness. Ryby powinny być nadal dość rzadkie w środku, ale nie surowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Podawać natychmiast, z sosem pomidorowym obficie nakładanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.
TrudnośćEkspert
Gotowe W30 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia2
Magazyn