Łosoś z kiełbasą Andouille i zielonymi oliwkami

Łosoś z kiełbasą Andouille i zielonymi oliwkami
Łosoś z kiełbasą Andouille i zielonymi oliwkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 528 kalorii, 40g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 4,45 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka kiełbasy andouille, oliwki, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łosoś z kiełbasą Andouille i zielonymi oliwkami, Pieczony łosoś z Portulaką, koprem włoskim i zielonymi oliwkami, oraz Sos Z Kiełbasą Andouille dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać małą patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać andouille i gotować, mieszając, aż skwierczeć, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa AndouilleKiełbasa Andouille
3
Przełożyć do średniej miski i ostudzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Kiełbasę wymieszać z pokrojonymi oliwkami, zmiękczonym masłem i mieloną szalotką.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
OliwkiOliwki
5
Rozpal grilla. Filety z łososia natrzeć oliwą z oliwek i lekko doprawić solą i pieprzem. Grillować łososia na dużym ogniu, obracając raz, aż ładnie zwęglone i po prostu gotowane przez, około 3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
łosośłosoś
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Przełóż łososia na talerze, top z masłem andouille mieszaniny i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa AndouilleKiełbasa Andouille
łosośłosoś

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest rodzina Frank Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn