Łosoś Z Gingery Green Beans I Bok Choy
Łosoś z Gingery Green Beans i Bok Choy jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 30 porcjami. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 50 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. 84 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka soli koszernej, filet z łososia, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, oraz Pierś z kurczaka z fasolką szparagową i ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Przyprawić łososia łyżeczką soli i gotować, aż będzie nieprzezroczyste przez cały czas, 4 do 5 minut na stronę.Tymczasem podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju w drugiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj szalotki, czosnek, i imbir i gotować, podrzucając, aż pachnące, 30 sekund.
Dodać fasolkę szparagową, bok choy, marchew, szklanka wody, i łyżeczka soli i gotować, rzucając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, 4 do 6 protokół.
Podawać z łososiem i skropić Sriracha.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.