Wędzony łosoś i seler korzeniowy Bisque może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $3.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Mieszanka cebuli, łososia wędzonego na zimno, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Seler Korzeń Bisque, Selerowo-korzeniowy Bisque z Shiitakes, oraz Korzeń selera z grzankami Tymiankowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Masło rozpuścić w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać cebulę, koper włoski i korzeń selera i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące-przetargu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać łososia i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4
Dodaj wino i gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 1/3 Puchar, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodać wywar rybny i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado Ryb
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
6
Odcedzić bulion do miski. Pracując partiami, puree ciała stałe w blenderze, dodając tylko tyle bulionu, aby uzyskać gładkie puree. Przecier i pozostały bulion wrzucić do czystego rondla. Śmietanę wymieszać i doprawić solą i pieprzem. Dusić na małym ogniu przez 5 minut. Kadzi bisque do miski i podawać z cytryny klinów.
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.