Łosoś w panierce z kolendrą i gorczycą

Łosoś w panierce z kolendrą i gorczycą
Przepis na Łosoś w panierce z kolendrą i gorczycą można przygotować w około 30 minut. Ten przepis na pescatarian przeznaczony jest dla 6 osób i kosztuje 4,62 USD za porcję. To danie główne ma 376 kalorii, 37 g białka i 20 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jeśli masz pod ręką miętę, pietruszkę, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 88% wyniku, co jest niesamowitym wynikiem. Podobne przepisy obejmują łosoś w skórce z papryką, kolendrą i sezamem, paprykę, kolendrę i łosoś w skórce z nasion sezamu oraz łosoś w skórce z nasion gorczycy.

Instrukcje

1
Ciasto: W misce wymieszaj panko, nasiona gorczycy, nasiona kolendry i pietruszkę. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
żeberka Z Kością, W Temperaturze Pokojowejżeberka Z Kością, W Temperaturze Pokojowej
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
Mielona Wołowina (najlepiej Naturalnie Wyhodowana)Mielona Wołowina (najlepiej Naturalnie Wyhodowana)
świeże Lub Mrożone Całe Malinyświeże Lub Mrożone Całe Maliny
1 Funt Mielonej Wieprzowiny (najlepiej Naturalnie Hodowanej W Berkshire)1 Funt Mielonej Wieprzowiny (najlepiej Naturalnie Hodowanej W Berkshire)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Słodkich Linków Do Kiełbasy Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojonych W 1/2-calowe Plasterki1 Funt Słodkich Linków Do Kiełbasy Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojonych W 1/2-calowe Plasterki
2
Do mycia: W drugiej misce zmieszaj musztardę z 1/2 szklanki wody, dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Gotowanego Kurczaka W Plasterkach1/2 Funta Gotowanego Kurczaka W Plasterkach
2 Uncje Płynnej Kwaśnej Mieszanki2 Uncje Płynnej Kwaśnej Mieszanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 3 Uncji Mąki TortowejOkoło 3 Uncji Mąki Tortowej
1 Funt Słodkich Linków Do Kiełbasy Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojonych W 1/2-calowe Plasterki1 Funt Słodkich Linków Do Kiełbasy Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojonych W 1/2-calowe Plasterki
1
W misce wymieszaj jogurt, śmietanę, rzeżuchę, ocet, miętę i czosnek. Aby mieć pewność, że przyprawy się wymieszały, zeskrob boki i wymieszaj jeszcze raz. Jeśli używasz w ciągu 30 minut, przechowuj w temperaturze pokojowej lub przechowuj w lodówce do użycia w przyszłości.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Brzoskwiniach Obranych, Wypestkowanych I Pokrojonych W PlasterkiO Brzoskwiniach Obranych, Wypestkowanych I Pokrojonych W Plasterki
Rukiew WodnaRukiew Wodna
16 Surowych Małży Drobnoszyjnych W Półskorupie16 Surowych Małży Drobnoszyjnych W Półskorupie
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Chilli FresnoChilli Fresno
1 średni Czerwony Grejpfrut, Obrany I Podzielony Na Kawałki1 średni Czerwony Grejpfrut, Obrany I Podzielony Na Kawałki
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 3 Uncji Mąki TortowejOkoło 3 Uncji Mąki Tortowej
1 Funt Słodkich Linków Do Kiełbasy Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojonych W 1/2-calowe Plasterki1 Funt Słodkich Linków Do Kiełbasy Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojonych W 1/2-calowe Plasterki
2
Łosoś: Posmaruj łososia rybą, a następnie wykończ wierzch (skórą) skórką. Powtórz tę czynność z każdym filetem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
świeże Lub Mrożone Całe Malinyświeże Lub Mrożone Całe Maliny
3
Na średniej patelni, na średnim ogniu, posmaruj dno patelni olejem. Po podgrzaniu dodaj na patelnię pokrytą skorupą stronę łososia i smaż partiami, aż uzyskasz złoty kolor, od 2 do 3 minut. Odwróć rybę i dokończ smażenie do żądanej temperatury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Mandarynki, 3 SztukiMandarynki, 3 Sztuki
6 Szklanek Chłodnej Wody6 Szklanek Chłodnej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Pepperoncini, OdsączonySłoik Pepperoncini, Odsączony
4
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Pepperoncini, OdsączonySłoik Pepperoncini, Odsączony
5
Na koniec posmaruj talerze 2 uncjami sosu z rzeżuchy/mięty. W razie potrzeby posyp łososiem i świeżymi ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
Rukiew WodnaRukiew Wodna
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Mielone Goździki I CynamonMielone Goździki I Cynamon
MiętaMięta

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Łososia można łączyć z Pinot Noir, Chardonnay i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na kolor biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest doskonałym przyjacielem maślanych, kremowych dań, podczas gdy sauvignon blanc może uzupełniać dania ziołowe lub cytrusowe. Jasna czerwień o niskiej zawartości tanin, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować NV Ruinart, Wine. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 89 dolarów za butelkę.
NV Ruinart, Wino
NV Ruinart, Wino
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia96
Magazyn