Łosoś Tymianek Wiosenny

Łosoś Tymianek Wiosenny
Wiosenny łosoś tymianek jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 41 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 19 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 36 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, sól, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wiosenny Pean I Flan Tymiankowy, Cebula dymka i tymianek Vinaigrette, oraz Wiosenno-Tymiankowy Gulasz Z Kurczaka.

Instrukcje

1
Wymieszaj sok mandarynkowy, olej, tymianek, mieloną musztardę, czosnek w proszku, sól i pieprz w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z MandarynekSok Z Mandarynek
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
TymianekTymianek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść łososia w dużej plastikowej torebce lub szklanym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Dodaj marynatę; Obróć, aby dobrze płaszcz.Przechowywać w lodówce 20 minut, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
4
Usuń łososia z marynaty. Wyrzucić pozostałą marynatę.Broil 10 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
łosośłosoś
RybyRyby

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W36 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia11
Magazyn