Łosoś szkliwiony miodowo-sojowy

Miód i soja glazurowany łosoś może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 357 kalorii, 36g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 4,32 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, sos sojowy, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sticky Ginger Soy Glazed Chicken, Łosoś smażony w miodzie z sosem limonkowym z rumianym masłem-najlepszy łosoś jaki jadłem, oraz Honey Lime Glazed Salmon / / miód dla hunny.
Instrukcje
W małej misce ubij razem miód, sos sojowy, sok z limonki, musztardę i wodę. W małej patelni non-stick rozgrzać olej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie i gotować łososia 2 do 3 minut z każdej strony, lub do złotego i po prostu gotowane przez.
Przełożyć łososia na 2 talerze.
Dodaj miód glazury na patelni i gotować na wolnym ogniu, mieszając, 1 minutę.