Łosoś sojowo-imbirowy
Łosoś sojowy i imbirowy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,25 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 35g białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz filety z łososia, sos sojowy, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sticky Ginger Soy Glazed Chicken, Sos Sojowo-Sezamowy, oraz Makaron Z Sosem Sojowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W szklanym naczyniu do pieczenia lub dużej plastikowej torebce, połącz sos sojowy, miód, czosnek, imbir i płatki pieprzu (jeśli używasz).
Dodać łososia, skórkę do góry. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Przełożyć łososia na wyłożoną folią patelnię brojlerów, od strony skóry w dół. Broil aż łosoś jest tego samego koloru w całym i płatki łatwo, 7 do 10 protokół. W razie potrzeby zalać marynatę do małego rondla i gotować przez 1 minutę. Łyżka sos na łososia.Wskazówka: potraktuj ten przepis jako podstawowy zarys sosu teriyaki, który możesz dostosować do swoich preferencji familys. Spróbuj użyć kurczaka zamiast łososia, zamieniając sok ananasowy na miód lub pomijając płatki czerwonej papryki, jeśli twoje dzieci mają awersję do wszystkiego, co pikantne.