Łopatka wieprzowa Neely
Łopatka wieprzowa Neely może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 5 i kosztuje $5.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 1096 kalorii, 100g białka, oraz 33g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, mieloną musztardę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Żeberka wieprzowe Neely ' s BBQ, Smażona zupa jarzynowa babci Neely, oraz Łopatka Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: chipsy Hickory, do grillowania w pomieszczeniach
Dokładnie spłucz tyłek i posyp przyprawą do grilla Neely na całym tyłku. Masuj przyprawy do mięsa.
Korzystając z krytej patelni do grilla, posyp chipsy hickory na dnie patelni i podgrzewaj na średnim ogniu, aż chipsy zaczną palić.
Dodać wieprzowinę, przykryć folią i wędzić mięso przez około 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F.
Umieść patelnię z mięsem w piekarniku na 5 do 6 godzin lub do momentu, gdy mięso się rozpadnie.
Podawać z sosem BBQ Neely 's lub posypać przyprawą BBQ Neely' s na mięso.
Wszystkie składniki wymieszać.
W średnim rondlu połącz wszystkie składniki. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień, aby gotować. Gotować bez przykrycia, często mieszając, przez 1 godzinę 15 minut.