Łopatka wieprzowa duszona z pigwą

Łopatka wieprzowa duszona z pigwą
Duszone Ramię wieprzowe z pigwą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 430 kalorii, 58g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, tymianek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Łopatka wieprzowa duszona z pigwą, Duszona Łopatka Wieprzowa, oraz Duszona Łopatka Wieprzowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać paprykę, 1 1/2 łyżeczki grubej koshersalt, 1 łyżeczka czarnego pieprzu, kolendra,imbir, ziele angielskie, i cynamon w smallbowl do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
2
Spread mieszanka przypraw allover łopatki wieprzowe. Owinąć w plastik i schłodzić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Rozgrzej piekarnik do 163°. rozpuść masło z olejem w ciężkim dużym garnku odpornym na piekarnik-wysokie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Dodać łopatki wieprzowina brązowy ze wszystkich stron, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
5
Przełożyć wieprzowinę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
6
Wylać wszystkie oprócz 2 łyżki kapieli z garnka i reduceheat do medium.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Dodaj pigwę do garnka. Sautéuntil wycięte boki są lekko rumiane, 5 do7 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś pigwę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Dodaj cebulę, seler, andcarrot do garnka. Podsmażyć, aż zaczną się warzywa, aby zmiękczyć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
9
Dodaj czosnek; auté1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
10
Dodaj sok z granatu i rosół z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia, scrapingup rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
GranatGranat
11
Dodaj galaretkę z czerwonej porzeczki, bakalie i tymianek, a następnie pigwę. Wróć do garnka, Gruba strona do góry. Garnek przykryć folią, następnie przykryć; wstawić do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka Z Czerwonych PorzeczekGalaretka Z Czerwonych Porzeczek
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
12
Dusić wieprzowinę, aż będzie bardzo miękka itermometr włożony do rejestrów środkowych 74°, fastrygując od czasu do czasu, około 2 godzin15 minut. Chłodna wieprzowina odkryta w pokojupemperatura 1 godzina. Chill uncovercold, then cover and chill conajmniej 1 day anddup to 3 days.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
13
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
14
Przenieś powierzchnię roboczą porkto.
15
Odciąć sznurek.
16
Porkcrosswise pokroić w plastry grubości 1/2 cala. Overlapslices w naczyniu do pieczenia 13x9x2-cala. Używając łyżki, ułóż warzywa iquince wokół wieprzowiny. Gotować soki w garnku untilthicked wystarczy płaszcz łyżkę, o 15minutes. Doprawić grubą koszerną solą, pieprzem i sokiem z cytryny do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruba Sól KoszernaGruba Sól Koszerna
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
17
Pour overpork. Przykryć i piec do ogrzania przez, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
18
Wieprzowinę posypać posiekaną miętą, obsypać cytryną i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1
Pigwy dojrzewają, gdy ich skórka zmienia się z zielonej toyellow. Powinny być nadal dość twarde - miękkie pigwy są zgniłe. Ponieważ są trudne, mogą być trudne do przygotowania.Najpierw użyj obieraczki do warzyw, aby wyjąćkina. Następnie użyj noża szefa kuchni, aby wyciąć owocdługośc (przez rdzeń) na kliny.Za pomocą małego noża do parkowania ostrożnie wyjmij rdzeń. Aby zapobiec ciętym kawałkomrozpuszczanie, moczyć je w wodzie cytrynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos

Składniki

2smalls3 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła3 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła11 funt cukinii,kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki2kilogramyłopatka wieprzowa bez kości (Boston butt), przycięta, wiązana w kilku miejscach, aby utrzymać kształtłopatka wieprzowa bez kości (Boston butt), przycięta, wiązana w kilku miejscach, aby utrzymać kształt1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 oliwki nadziewane pimiento2 oliwki nadziewane pimiento1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekana marchewkadrobno posiekana marchewka1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekany selerposiekany seler2(może być lub przeglądać)gruba sól koszernagruba sól koszerna10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPosiekana świeża miętaPosiekana świeża mięta11 funt cukinii,posiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek3largesząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane0(może być lub przeglądać)ziele angielskie mieloneziele angielskie mielone1szczyptaSzczypta zmielonego cynamonuSzczypta zmielonego cynamonu11 funt cukinii,kolendra mielonakolendra mielona1(może być lub przeglądać)imbir mielonyimbir mielony10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySok z cytrynySok z cytryny10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyKliny cytrynoweKliny cytrynowe1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiniskosolny rosół z kurczakaniskosolny rosół z kurczaka1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana cebulaposiekana cebula2(może być lub przeglądać)Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisok z granatówsok z granatów3largespigwy (łącznie około 1 1/2 funta), obrane, rdzeniowane, każda pokrojona w 8 klinówpigwy (łącznie około 1 1/2 funta), obrane, rdzeniowane, każda pokrojona w 8 klinów2(zima)galaretka z czerwonych porzeczekgalaretka z czerwonych porzeczek
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia50
Magazyn