Łatwy Tort Czekoladowo-Kremowy
Łatwy czekoladowy krem Torte może być tylko deser szukasz. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 860 kalorii, 10g białka, oraz 58 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz skrócenie, kakao w proszku, Jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Spróbuj Łatwy Krem Czekoladowy Wypełniony Tortem, Łatwy Tort Czekoladowo-Orzechowy, oraz Easy-As-Pie No Bake Chocolate Torte dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj dwie blachy do pieczenia.
Mąkę przesiać, 1/3 szklanki kakao, sodę oczyszczoną i sól odstawić.
W średniej misce, śmietana razem skracanie, 2/3 szklanki białego cukru i brązowego cukru z mikserem elektrycznym. Ubić jajko i wymieszać, aż będzie lekkie i puszyste. Ubić w wodzie i wanilii, aż będzie gładka. Złożyć w mieszaninie mąki. Kontynuuj pracę rękami, aby uformować gładkie ciasto. Podziel ciasto na 4 równe porcje i naciśnij każdą porcję w 7-calowym okręgu na blasze do pieczenia.
Piec 12 do 15 minut w nagrzanym piekarniku, lub aż zestaw. Całkowicie fajne.
Do nadzienia, połączyć śmietanę, 1/2 szklanki cukru, 1/3 szklanki kakao, 1 łyżeczka wanilii i kawy rozpuszczalnej w dużej misce. Przykryć i schłodzić w lodówce 30 minut. Następnie ubijaj mieszankę zimnej śmietany za pomocą elektrycznego miksera, aż utworzą się sztywne szczyty.
Rozłóż 1/4 wypełnienia na każdym ciastku. Układaj ciasteczka. Schłodzić 8 godzin przed podaniem.