Łatwy Sos Serowy

Łatwy Sos Serowy
Łatwy sos serowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 78 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pieprzu, sól koszerna, pieprz jack ser, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwy kalafiorowy sos serowy do Skinny Mac N ' Cheese, Łatwy sos serowy Cheddar do warzyw-Iowa Girl Eats, oraz Łatwy Kurczak Cordon Bleu Kabobs z sosem do zanurzania ser szwajcarski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić wermut i czosnek do wrzenia na dużej patelni na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować 7 do 10 minut lub aż wermut zmniejsza się do 1 łyżka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Ubić razem pół na pół i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Wymieszać pół na pół, sól i pieprz do mieszaniny wermutu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając. Gotować, ubijając stale, 1 minutę lub do momentu zagęszczenia mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Dodaj pepper Jack cheese. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, ubijając stale, 1 minutę lub aż ser topi się i sos jest gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PepperjackSer Pepperjack
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Zdjąć z ognia i użyć natychmiast.
6
* Można zastąpić wytrawne sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wytrawne SherryWytrawne Sherry
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn