Łatwy Sos Serowy
Łatwy sos serowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 78 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pieprzu, sól koszerna, pieprz jack ser, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwy kalafiorowy sos serowy do Skinny Mac N ' Cheese, Łatwy sos serowy Cheddar do warzyw-Iowa Girl Eats, oraz Łatwy Kurczak Cordon Bleu Kabobs z sosem do zanurzania ser szwajcarski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wermut i czosnek do wrzenia na dużej patelni na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować 7 do 10 minut lub aż wermut zmniejsza się do 1 łyżka.
Ubić razem pół na pół i skrobię kukurydzianą.
Wymieszać pół na pół, sól i pieprz do mieszaniny wermutu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając. Gotować, ubijając stale, 1 minutę lub do momentu zagęszczenia mieszaniny.
Dodaj pepper Jack cheese. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, ubijając stale, 1 minutę lub aż ser topi się i sos jest gładka.
Zdjąć z ognia i użyć natychmiast.
* Można zastąpić wytrawne sherry.