Łatwy, pyszny łosoś z szalotką lub cebulą

Łatwy, pyszny łosoś z szalotką lub cebulą
Łatwy, pyszny łosoś Polany szalotką lub cebulą to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 34g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.92 za porcję. Mieszanka soli, łososia, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczony Łosoś Z Szalotką + Zielona Cebula, Łatwy i pyszny pieczony Dip parmezan-cebula, oraz Karmelizowany Dip Z Cebulą I Szalotką.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia53
Magazyn