Łatwy Kurczak Marsala

Łatwy Kurczak Marsala
Łatwy kurczak Marsalan jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 209 kalorii, 25g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką grzyby, sól i pieprz, połówki piersi kurczaka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Łatwy Kurczak Marsala, Łatwy Kurczak Marsala, oraz Łatwy Kurczak Marsala.

Instrukcje

1
Saute kurczaka w dużej patelni przez 15 do 20 minut, lub do gotowane przez i soki uruchomić jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj zieloną cebulę i grzyby i smaż do miękkości, następnie dodaj wino Marsala i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Zielona CebulaZielona Cebula
GrzybyGrzyby
3
Gotować przez 2 do 4 minut, przyprawiając solą i pieprzem do smaku. Wymieszać w śmietanie i mleka i gotować na wolnym ogniu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PrzyprawyPrzyprawy
KremKrem
MlekoMleko

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn