Łatwy kurczak i pierogi

Łatwy kurczak i pierogi
Need a dairy free main course? Łatwy kurczak i pierogi może być super przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 466 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.58 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka przypraw drobiowych, kurczaka, rosołu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łatwy kurczak i pierogi, Łatwy kurczak i pierogi, oraz Łatwy kurczak i pierogi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki zagotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 minut. Zwiększ ciepło do średnio wysokiego; wróć do niskiego wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Ułożyć herbatniki na lekko posmarowanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
3
Zwijaj lub poklepuj każde ciastko do grubości 1/8 cala; pokrój w paski o szerokości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
RolkaRolka
4
Upuść paski, po 1 na raz, do wrzącej mieszaniny bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
5
Dodać marchew i seler. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut, mieszając od czasu do czasu, aby zapobiec przywieraniu pierogów.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn