Łatwy Chleb Pomidorowy
Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje 43 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 5G białka, oraz 27 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, pomidor, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Łatwy Pomidorowy Chlebek Bazyliowy Focaccia, Wypiek chleba: pomidor, ser i boczek, oraz Pieczenie Chleba: Chleb Wirowy Pomidorowo-Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Linia cookie arkusz z folią lub gotowania pergamin papieru.
W średniej misce wrzucić pomidor, cebulę, czosnek, tymianek i olej.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt.
Rozprowadzić mieszankę pomidorową na cieście; zwinąć z powrotem w bochenek. Szczypta szew na górze i po obu stronach.
Umieść stronę szwu w dół na arkuszu ciastek.
Wytnij 3 płytkie szczeliny na wierzchu bochenka.
Piec 23 do 25 minut lub do złotego koloru.
Pokroić w plasterki; podawać na ciepło.