Łatwy Chleb Bananowy
Łatwy chleb bananowy to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, banana, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb bananowy - możesz zrobić chleb bananowy w domu, jest łatwy do zrobienia i smakuje wspaniale, Łatwy Chleb Bananowy, oraz Łatwy Chleb Bananowo-Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163° i ułóż stojak na środku. Posmaruj metalową patelnię z masłem o wymiarach 9 na 5 cali; odstaw na bok.
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól ubić w średniej misce; odstawić.
W dużej misce wymieszać odmierzone masło i cukier.
Dodać jajka i banana i ubić na gładką masę.
Dodać połowę mieszanki mąki i wymieszać gumową łopatką, aż się połączy.
Dodaj połowę wody i mieszaj, aż się połączysz. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną mąki i wody, mieszając aż tylko połączone.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i wygładzić wierzch.
Piec, aż chleb zacznie odciągać się od boków patelni i drewniany szpikulec włożony do środka wyjdzie czysty, około 1 godziny do 70 minut.
Wyjmij patelnię do stojaka z drutu i pozostaw chleb na patelni na 10 minut. Następnie przekręć chleb na stojak, aby całkowicie ostygł.