Przepis łatwy Jabłko rabarbar ostry można zrobić w około 55 minut. Ten przepis serwuje 1 i kosztuje 5,36 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 37g białka, 102g tłuszczu i w sumie 3745 kalorii. 475 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką płatki owsiane, brązowy cukier, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżką wynik 95%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Rabarbar Apple Crisp, Jabłko-Rabarbar Crisp, oraz Rabarbar Apple Crisp.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W misce wymieszaj mąkę, owies, brązowy cukier i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Cynamon
Mąka Uniwersalna
Owies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Wlej roztopione masło do mieszanki owsianej i mieszaj, aż się kruszy. Wklep połowę mieszanki owsianej na dno naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
4
Wymieszaj rabarbar i jabłka razem w misce; wlać na wierzch mieszanki owsianej w naczyniu do pieczenia.
Ostry w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.