Łatwe Włoskie Kanapki Z Wołowiną
Przepis łatwe włoskie kanapki z wołowiną można zrobić w około 5 godzin i 20 minut. To danie główne ma 654 kalorii, 29g białka, oraz 40g tłuszczu na porcję. Ten bezmleczny przepis serwuje 12 i kosztuje 1,81 zł za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieprzu, bochenków chleba, pieprzu cayenne i sosu worcestershire. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, który jest solidny. Podobne przepisy to Łatwe Włoskie Kanapki Z Wołowiną, Wolnowarowe Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini, oraz Wolnowarowe Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini.
Instrukcje
Pokrój pieczeń na pół; umieść w 5-qt. powolna kuchenka.
Posyp włoską przyprawą, cayenne i pieprzem.
Dodaj wodę. Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 4 godziny lub do miękkości mięsa.
Usuń pieczeń; rozdrobnij mięso dwoma widelcami i wróć do powolnej kuchenki. W dużej misce połącz pepperoncini, paprykę, czosnek, mieszankę zupy i sos Worcestershire; polać mięsem. Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 1 godzinę dłużej lub do miękkości papryki.
Nałóż mieszankę wołową na dolne połówki chleba; wymień wierzchołki chleba.
Pokrój każdy bochenek na sześć kanapek.
Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Włoski można łączyć z Chianti, Verdicchio i Trebbiano. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Nature ' s Revenge Pet nat rosé z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Nature ' s Revenge Pet Nat Rose
Nuty malin i dzikich jagód z nutą grejpfruta. Po kilku minutach wino wyświetli aromaty Klementynki i białej brzoskwini. Wino naprawdę żyje. Wino jest jedwabiste i wytrawne (nie ma cukru resztkowego), ale owocowość w podniebieniu sprawia, że myślisz inaczej-kwasowość jest umiarkowana, a finał przechodzi na nuty dżemu figowego z odrobiną soli (jak morska bryza).