Łatwe warzywa z kurczaka i ogrodu
Easy Chicken and Garden Veggies może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,19 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, piersi z kurczaka, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chicken And Garden Veggies Quinoa patelnia, Grillowane Warzywa Ogrodowe, oraz Świetne Warzywa Ogrodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni nonstick, gotować boczek na średnim ogniu 3 do 4 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ostry.
Posyp obie strony kurczaka solą czosnkową i pieprzem.
Dodaj kurczaka do boczku na patelni. Gotować 3 do 5 minut lub aż rumiane z obu stron. W razie potrzeby wyrzucić nadmiar kapieli z boczku.
Dodaj wodę i fasolkę szparagową na patelnię. Przykryć i gotować na średnim ogniu 8 protokół. Wymieszać z papryką. Przykryć i gotować 3 do 5 minut, obracając i mieszając warzywa od czasu do czasu, aż sok z kurczaka będzie czysty, gdy środek najgrubszej części jest cięty (170F).
Wymieszać z pomidorami i sosem. Gotować bez przykrycia około 2 minut, od czasu do czasu mieszając, aż pomidory zostaną dokładnie podgrzane.