Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc daj łatwe Tacos rybne z mango-ananasem Slaw spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 248 kalorii, 15g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 204 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla 4 Lipca. Jeśli masz sok z cytryny, cebulę, tortille z mąki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Old El Paso® grillowane Tacos z kurczakiem i ananasem z kapustą i sałatką z Mango, Łatwe Tacos wieprzowe z ananasem Slaw, oraz Grillowane Tacos rybne Chili-Limonka z kwaśną śmietaną kapusta Slaw + Mango & awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Filety z dorsza ułożyć na dużym arkuszu folii aluminiowej, zalać rybą sokiem z cytryny i doprawić solą i czarnym pieprzem do smaku. Złóż folię wokół ryby i zamknij, aby utworzyć torebkę; umieść torebkę w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Półtorebka W Rozmiarze 41, Wstępnie Ugotowane I Obrane Krewetki
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż ryba będzie łatwo płatkować widelcem, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.