Łatwe Pieczone Sajgonki

Łatwe Pieczone Sajgonki
Przepis Easy Baked sajgonki jest gotowy w około 55 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Na 50 centów za porcję, dostajesz Hor d ' oeuvre, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Jest idealny do Wiosna. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz marchew, korzeń imbiru, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Sajgonki, Pieczone Sajgonki, oraz Pieczone sajgonki z krabem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kapustę pokroić w ćwiartki wzdłuż i wyciąć i wyrzucić twardy rdzeń. Pokrój dwie ćwiartki cienko, a pozostałe dwie zarezerwuj do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
2
Pokroić marchewkę w cienkie zapałki o długości około 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Kapustę wymieszać z marchewką w dużej misce i wymieszać z oelek sabal (pasta chili).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Pokroić tofu na 1/4-calowe plastry grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
5
Połóż je na podwójnej warstwie ręczników papierowych. Wierzch drugą podwójną warstwą ręczników i delikatnie przyciśnij każdy plasterek dłońmi, aby usunąć jak najwięcej wilgoci.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
Wyjąć z papierowych ręczników i pokroić w drobną, 1/4-calową kostkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
7
Umieścić w średniej wielkości misce. W innej misce, połączyć sos sojowy, woda, ocet ryżowy, i olej sezamowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Wlać na tofu, delikatnie mieszając (użyłem rąk) do dystrybucji sosu bez rozbijania tofu. Rozgrzej piekarnik do 375 F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Umieść jedną sajgonki na powierzchni roboczej z narożnikiem w kierunku siebie. (Pozostałe owijki należy przykryć, aby nie wyschły.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine Jako DodatekOliwa Z Oliwek Extra Vergine Jako Dodatek
10
Umieść na środku czubatą łyżkę mieszanki kapusty i polej ją linią kostek tofu. Przynieś dolny róg nad wypełnieniem i dwie strony, tworząc pakiet podobny do koperty. Zwilż górny róg niewielką ilością wody i zwiń od dołu, naciskając krawędź, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
11
Miejsce seam-side dół na blasze wyłożonej matą silikonową lub pergaminem. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
12
Piec 6-9 minut. Obrócić i piec przez kolejne 6-10 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Podawać ze słodko-kwaśnym sosem do zanurzania, takim jak sos z kaczki morelowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z KaczkiSos Z Kaczki
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn