Łatwe Okłady Z Soczewicy Feta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj łatwe okłady z soczewicy Feta. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 512 kalorii, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz brązową soczewicę, wino, ser feta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Łatwe okłady z kurczaka, ryżu i soczewicy, Owijki Z Soczewicy Dal, oraz Okłady Z Sałaty Z Soczewicy I Buraków.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C). Zawiń tortille w folię aluminiową i ogrzej w piekarniku około 10 minut, aż będą miękkie.
Rozgrzać oliwę w rondlu na średnim ogniu, i podsmażyć czosnek, szalotki, i grzyby 5 minut, aż lekko rumiane.
Wlać wino i zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z dna rondla.
Wymieszać w soczewicy, i gotować 2 protokół, tylko do ogrzania przez.
Napełnij każdą tortillę porcją mieszanki soczewicy i zwiń lub zwiń. Top z serem feta, oliwkami i pomidorami.