Łatwe ciasto pasterskie
Jedna porcja zawiera 626 kalorii, 40g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.61 za porcję. Jeśli masz bulion wołowy, masło, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 34029 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, oraz Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 obrać i ćwiartki ziemniaków, gotować w osolonej wodzie do miękkości (około 20 minut).2 podczas gotowania ziemniaków rozpuścić na dużej patelni 4 łyżki masła (1/2 patyczka).3 podsmażyć cebulę na maśle do miękkości na średnim ogniu (10 min). Jeśli dodajesz warzywa, dodaj je zgodnie z czasem gotowania. Włożyć marchewkę do cebuli.
Dodać kukurydzę lub groch albo pod koniec gotowania cebuli, lub po mięso jest wstępnie gotowane. 4
Dodać mieloną wołowinę i smażyć, aż nie będzie już różowy.
Dodaj sos worcesterchire.
Dodaj pół szklanki bulionu wołowego i gotować, odkryte, na małym ogniu przez 10 minut, dodając więcej bulionu wołowego w razie potrzeby, aby zachować wilgotność.5 ziemniaków rozgnieść w misce z pozostałą ilością masła, doprawić do smaku. 6
W naczyniu do pieczenia umieścić wołowinę i cebulę. Na wierzchu rozprowadzić puree ziemniaczane. Szorstki z widelcem tak, że są szczyty, które będą brązowieje ładnie. Możesz użyć widelca, aby zrobić kilka wzorów w ziemniakach.7 gotować w piekarniku 400 stopni, aż bulgotanie i brązowy (o 30 protokół). Broil przez ostatnie kilka minut, jeśli to konieczne, aby brązowy.