Łatwe Ciasto Dyniowe
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 313 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Mieszanka mielonych goździków, mielonego cynamonu, skondensowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie.
Instrukcje
Do skorupy: wymieszać masło, olej, cukier i sól razem w średniej misce, aż równomiernie połączone.
Dodaj odmierzoną mąkę i mieszaj, aż powstanie miękkie ciasto.
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak w dolnej trzeciej.
Umieść blachę do pieczenia na stojaku, gdy piekarnik się nagrzewa.
Umieść wszystkie składniki z wyjątkiem bitej śmietany w dużej misce i ubijać, aż będzie gładka i połączona.
Wlać do schłodzonej skorupy ciasta.
Umieścić ciasto na gorącej blasze do pieczenia i piec, aż Góra zacznie brązowieć i nadzienie jest ustawione, ale nadal lekko jiggles w środku, około 50 minut.
Wyjąć z piekarnika do stojaka z drutu i pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed podaniem. Górne plastry ciasta z bitą śmietaną, w razie potrzeby.