Łatwe Ciasta Paschalne

Łatwe Ciasta Paschalne
Łatwe Pascha ciasta może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia Paschy, drobny cukier, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Paschalne Ciasta Rybne, Ciasta z kremem waniliowym, łatwe i puszyste ciasta świąteczne, oraz Łatwe Ciasta Łososiowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż 7-calową okrągłą patelnię z papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
2
W misce do miksowania margarynę lub masło utrzeć z cukrami, aż będą lekko i puszyste. Oddzielić jajka i ubić tylko żółtka. Przesiać mączkę tortową, mąkę ziemniaczaną i proszek do pieczenia i ostrożnie złożyć. W osobnej misce ubij białka ze szczyptą soli, aż uzyskają miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka ZiemniaczanaMąka Ziemniaczana
Białka JajBiałka Jaj
MasłoMasło
KremKrem
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Do ciasta dodać łyżkę białka i dokładnie wymieszać. Teraz Złóż resztę białek jaj, uważając, aby nie wybić powietrza. Łyżka mieszanki do przygotowanej patelni i piec przez 35-40 minut, aż wzrośnie i złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Po ostygnięciu ciasta, pokroić na pół poziomo i rozprowadzić dolną połowę dżemem. Wymień górną połowę i posyp drobny cukier na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
DżemDżem
5
Wariacje
1
Dodaj startą skórkę z 1 cytryny lub pomarańczy i 1 łyżkę cukru waniliowego. Śmietana z margaryną i cukrem.Ciasto owocowe: namoczyć 1 szklankę mieszanych suszonych owoców w juice z 1 pomarańczy lub cytryny, aż będą pulchne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OwoceSuszone Owoce
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Cukier WaniliowyCukier Waniliowy
PomarańczowyPomarańczowy
KremKrem
OwoceOwoce
CytrynaCytryna
CukierCukier
1
Dodaj 1 1/2 szklanki startej marchewki, 1 pomarańczy i sok z 1/2 cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
PomarańczowyPomarańczowy
SokSok
CytrynaCytryna
1
Dodaj 2 krople ekstraktu migdałowego.Śmietana z margaryną i cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
MargarynaMargaryna
KremKrem
CukierCukier
1
Dodać startą skórkę z 1 cytryny. Śmietana z margaryną i cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
KremKrem
CytrynaCytryna
CukierCukier
1
Rozłóż mieszankę tortową na wyłożonej galaretką patelni. Top z 3 1/2 szklanki (1 lb) obrane i pokrojone jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Posypać 1 / 2cup drobnego cukru, i pyłu z 1 heapingtee łyżeczka zmielonego cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
Cukier DrobnyCukier Drobny
3
Piec i następnie pociąć na kwadraty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Podawać z koszerną śmietaną bez mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
5
Z tradycyjnej kuchni żydowskiej: ponad 150 nostalgicznych i współczesnych przepisów Ruth Joseph i Simon Round. Tekst © 2012 Ruth Joseph i Simon Round; Zdjęcia © 2012 Isobel. Wydany w 2013 roku przez Kyle Books, nakładem Kyle Cathie Limited.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn