Łatwe bułeczki cynamonowe z polewą z rumianego masła
Łatwe bułeczki cynamonowe z rumianym masłem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 381 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 111 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz vanillan ekstrakt, mleko, ciasto do pizzy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Delikatne ciasteczka cynamonowe z polewą z rumianego masła, Batoniki bananowe z lukrem z rumianego masła, oraz Szarlotka z polewą z rumianego masła.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Do roztopionego masła ubić cukry, cynamon i wanilię-należy mieć ładną gęstą pastę. Jeśli wygląda zbyt soupy / maślany, dodać kilka łyżek ciemnobrązowego cukru.
Ciasto podzielić na dwie kulki. Na obficie posypanej mąką powierzchni rozwałkuj każdą kulkę ciasta na duży prostokąt o grubości około 1/4 cala. Użyj pędzla do ciasta, aby całkowicie pokryć powierzchnię ciasta masłem.
Jeśli jesteś w tym boczku w bułki, ułożyć dwa paski boczku poziomo około 1/2-cala od dłuższej stronie ciasta, który jest najbliżej Ciebie, powtórzyć z dwoma paskami boczku w połowie prostokąt ciasta.
Zwinąć ciasto wzdłuż krótkiego boku, aby mieć długą chudą rolkę. Użyj ząbkowanego noża, aby wyciąć 15 zwojów cynamonu z rolki i umieścić je w naczyniu do pieczenia.
Posmaruj bułki mlekiem, a następnie piecz, aż blaty będą złocisto-brązowe i chrupiące, około 30 do 40 minut.
Podczas pieczenia bułki, brązowy masło do lukru w rondlu na średnim ogniu, wirowanie patelni co jakiś czas. Gdy masło zbrązowieje, przenieś je do miski elektrycznego miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek.
Niech masło ostygnie lekko, a następnie ubij masło z cukrem cukierniczym i wanilią na średniej wysokości.
Dodaj trochę więcej cukru, jeśli lukier wygląda zbyt maślany. Bułeczki cynamonowe ostudzić przez 5 minut, następnie zamrozić i podawać na ciepło.