Łatwe Bananowe Brownies
Łatwe bananowe Brownies może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, jajko, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Podobne przepisy to Ciasteczka bananowe z lukrem bananowym z masłem orzechowym, Łatwe Ciasto bananowe z lukrem bananowym z bitą śmietaną, oraz Niskotłuszczowe ciasteczka bananowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Nasmaruj 8-calową kwadratową patelnię.
Roztopić masło w sosie na patelni na średnim ogniu.
Wyjąć z ognia, dodać wióry i mieszać aż do stopienia. Odstawić do ostygnięcia na 5 minut.
Lekko ubić jajko w średniej misce. Wymieszać z brązowym cukrem, bananem, wanilią i solą.
Wlać roztopioną mieszaninę czekolady do mieszaniny bananów i mieszać, aż dobrze się połączą.
Dodać mąkę, mieszając tylko do momentu włączenia.
Ciasto rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie z wilgotnymi okruchami, około 30 minut. Nie przesadzaj z pieczeniem.
Zdjąć i schłodzić patelnię na stojaku z drutu przed cięciem.