Łatwa włoska sałatka szpinakowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis bezglutenowy serwuje 10 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory winogronowe, ocet balsamiczny, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 90%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Sałatka Ze Szpinakiem Po Włosku, Włoska sałatka ze szpinakiem i pieczarkami, oraz Włoska Sałatka Z Kurczakiem I Szpinakiem podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce ubić olej, ocet, czosnek i włoską przyprawę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Włoska
Ocet
Czosnek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Szpinak podzielić na 10 talerzy sałatkowych; wierzch z pomidorami i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Szpinak
Cebula
3
Skropić winegretem; posypać serem i grzankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół