Łatwa Tarta Malinowa

Łatwa Tarta Malinowa
Łatwa tarta Malinowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, wodę, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Z Malinowym Frangipanem, Miodem I Lodami Malinowymi, Tarta Malinowa Maj, oraz Tarta Jagodowo-Malinowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, cukier i sól ubić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać masło i wrzucić do powłoki. Używając blendera do ciast lub 2 noży, pokrój masło na suche składniki, aż zostanie zredukowane do kawałków wielkości grochu, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Skropić 5 łyżkami lodowatej wody i wymieszać, aż ciasto się połączy, uważając, aby go nie przepracować. (
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1
Rozgrzej piekarnik do 204° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść blachę do pieczenia na stojaku, gdy piekarnik się nagrzewa. Napełnij małą miskę wodą i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Wyjmij ciasto z lodówki i pozostaw w temperaturze pokojowej, aż lekko zmięknie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4
Wytnij 1 (14-calowy) kawałek pergaminu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
5
Umieść go na powierzchni roboczej i lekko odkurz mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6
Wyjmij ciasto z folii, umieść je na pergaminie i lekko odkurz mąką. Równomiernie rozwałkować ciasto w 12-calowe koło, naprawiając wszelkie pęknięcia wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
7
Przenieść ciasto i pergamin do drugiego blachy do pieczenia i przechowywać w lodówce do firmy, o 20 protokół.Gdy ciasto jest gotowe, umieść cukier, skrobię kukurydzianą, skórkę z limonki i sól w dużej misce i ubijaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodać maliny i sok z limonki i delikatnie złożyć, aby pokryć jagody.Ułóż maliny na środku przygotowanego ciasta, pozostawiając granicę 2-1 / 2 cala. Wchodzisz na krawędzie ciasta na maliny, pozostawiając 1/2 cala przestrzeni między krotnie ciasta i krawędzi napełniania pleść ciasto o co 2 cale, jak idziesz, i naprawić wszelkie Rozdarcia (upewnij się, aby uszczelnić wszelkie otwory w cieście, lub soki jagodowe ucieknie i spalić podczas pieczenia tarta). Delikatnie przyciśnij maliny, aby lekko spłaszczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
9
Delikatnie posmaruj krawędź ciasta wodą i posyp ją gruboziarnistym cukrem, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GruboziarnistyCukier Gruboziarnisty
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
10
Wyjmij gorącą blachę do pieczenia z piekarnika i przenieś na nią tartę i pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Piec, aż ciasto będzie złote, a soki malinowe będą bulgotać, około 35 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Wyjąć z piekarnika i niech tarta ostygnie na blasze do pieczenia na stojaku z drutu na około 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
13
Usuń tart i pergamin z blachy do pieczenia i zwrócić je do stojaka drutu do ostygnięcia, o 20 protokół. Przed podaniem usuń pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn