Łatwa Sałatka Jajeczna Crostini
Łatwa sałatka jajeczna Crostini to Wegetariańskie przepis z 5 porcjami. Jedna porcja zawiera 645 kalorii, 22g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz jajka ugotowane na twardo, masło, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Łatwa sałatka jajeczna o niskiej zawartości węglowodanów i Dzień Pierwszy z powrotem na Keto, Bułka z jajkiem w misce (łatwa Kolacja w tygodniu!), oraz Zdrowa Kanapka Z Sałatką Jajeczną.
Instrukcje
Ułóż plastry bagietki na blasze do pieczenia. Wymieszać masło i czosnek; równomiernie posmarować wierzchy plasterków bagietki.
Piec w temperaturze 350 przez 10 do 12 minut.
W międzyczasie połącz ugotowane na twardo jajka i kolejne 4 składniki w dużej misce. Przykryć i schłodzić co najmniej 15 minut lub do 2 dni.
Łyżka mieszanki jaj równomiernie na tosty bagietki plastry.