Łatwa Powolna Kuchenka Lasagne
Łatwa powolna kuchenka lasagne wymaga około 2 godziny i 20 minut od początku do końca. Na 2,61 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 609 kalorii, 35g białka, oraz 26g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 119 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz pomidory, ser mozzarella, makaron lasagne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Lasagna Łatwa Do Powolnego Gotowania, Slow-Cooker Easy Slow-Cooker Pot-Pieczony Stek, oraz Lasagna Wolnoopalająca.
Instrukcje
W misce wymieszać pokrojone w kostkę pomidory, czosnek, oregano, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
W osobnej misce wymieszaj ser ricotta, pietruszkę, parmezan i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Łyżka około 1/3 mieszanki pomidorowej na dno powolnej kuchenki. Top z jedną warstwą makaronu lasagne, łamanie ich w razie potrzeby, aby dopasować się do kształtu crock.
Warstwę około połowy chard Szwajcarski na szczycie makaronu. Dollop około 1/3 mieszaniny ser ricotta na szczycie chard i rozłożyć kolejną 1/3 mieszaniny pomidorów na ricotta.
Posypać około 1/3 sera mozzarella na mieszaninie pomidorowej. Powtórz warstwowanie makaronu lasagne, szwajcarski chard, mieszanka ricotta, mieszanka pomidorów i ser mozzarella, odpowiednio.
Gotować na niskim poziomie, aż makaron lasagne są miękkie, 2 do 3 godzin.