Łatwa Lasagna Wołowa

Łatwa Lasagna Wołowa
Przepis łatwy Lasagna wołowa może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 15 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 516 kalorii, 33g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, ser ricotta, parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Łatwa Lasagna Wołowa, Easy Beef & Ricotta Lasagna, oraz Łatwa lasagne mięsna z wołowiną i wieprzowiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać mieloną wołowinę i sos do makaronu. Wymieszaj ser ricotta i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
2
Rozprowadzić jedną trzecią sosu mięsnego w lekko natłuszczonym naczyniu do pieczenia 11-x 7-calowym; warstwa z makaronem 3 lasagne i po połowie każdego z mieszanki sera ricotta i rozdrobnionego sera mozzarella. Powtórz procedurę raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniona MozzarellaRozdrobniona Mozzarella
Makaron LasagneMakaron Lasagne
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Pozostałą 1/3 sosu mięsnego rozłożyć na ser mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Piec, przykryty, w temperaturze 375 przez 1 godzinę; odkryć i piec 15 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
5
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
6
Uwaga: do celów testowych użyliśmy sosu do makaronu Classico Fire Roasted Tomato & Garlic oraz Lasagne gotowej do pieczenia w piekarniku Barilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
7
Łatwe lasagne indyka: zastąpić 3 filiżanki gotowanego mielonego indyka na 3 filiżanki gotowanej chudej mielonej wołowiny i postępować zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chuda Mielona WołowinaChuda Mielona Wołowina
Indyk MielonyIndyk Mielony
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
8
Zamrożenie ramki: jeśli używasz mrożonych gotowanych składników, dodaj 15 minut do czasu pieczenia. Jeśli przepis jest pokryty podczas pierwszej części pieczenia, dodasz 15 minut do czasu pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn