Łatwa i elegancka polędwiczka wieprzowa
Łatwa i elegancka polędwiczka wieprzowa to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 494 kalorie. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawioną bułkę tartą, oliwę z oliwek, polędwicę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest solidne. Spróbuj Łatwa Pieczona Polędwica Wieprzowa, Easy Crock Pot Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, oraz Łatwe grillowane polędwiczki wieprzowe i szaszłyki ananasowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Wymieszaj bułkę tartą i oliwę z oliwek w misce, aby uzyskać konsystencję, która byłaby wystarczająco wilgotna, aby przykleić się do mięsa po naciśnięciu.
Umieścić wieprzowinę na płytkiej blachy do gotowania. Naciśnij mieszaninę okruchów na wszystkie strony mięsa, aż nie będzie różowy pokazano, Zwykle 1/4 cala grubości.
Piec przez co najmniej 35 minut, aż termometr mięsa odczyta 165 stopni F (75 stopni C) lub dopóki nie będzie różowy, gdy wieprzowina jest cięta.
Pozostawić wieprzowinę na 10 minut, a następnie pokroić w plasterki 1/2 cala.