Łatwa Amerykańska zapiekanka z ziemniakami i tuńczykiem

Przepis łatwy Amerykański Zapiekanka ziemniaczana i tuńczyka może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 35 minut. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 28g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,28 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka jaj, ser mozzarella, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Łatwa Sałatka Ziemniaczana, Zapiekanka Do Squasha Z Chrupiącą Polewą Z Chipsów Ziemniaczanych, oraz Łatwa Zapiekanka Z Tuńczykiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
W dużym garnku na dużym ogniu umieścić ziemniaki z wodą do przykrycia i doprowadzić do wrzenia.
Gotować przez około 20 minut, lub aż ziemniaki będą miękkie.
Odcedzić i przenieść ziemniaki do dużej miski.
Dodać mleko, ser mozzarella i 2 łyżki parmezanu.
Używając miksera elektrycznego, ubić ziemniaki, aż będą prawie gładkie. Następnie ubić jajka, odsączyć tuńczyka i wymieszać z tuńczykiem w mieszaninie ziemniaków. Następnie wymieszać zieloną cebulę i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Przenieść mieszaninę do lekko nasmarowanego 10-calowy średnicy szklanym naczyniu pie i top z pozostałym parmezanem.
Piec w temperaturze 400 stopni F (200 stopni C) przez 45 minut, lub do złotego koloru.