Złoty biszkopt z kremowym nadzieniem
Złoty biszkopt z kremowym nadzieniem może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Jedna porcja zawiera 344 kalorie, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 55 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 godziny i 40 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cukier, cukier puder i miętę, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Złoty biszkopt z kremowym nadzieniem, Biszkopt z bogatym cytrynowym nadzieniem, oraz Niebieska Wstążka Ciasto Bananowe Z Kremowym Nadzieniem Orzechowym.
Instrukcje
Wymieszać i piec ciasto zgodnie z zaleceniami, za pomocą 9 przez 13-calowy patelni. Ostudzić i wyjść z patelni.
Używając nici dentystycznej, pokrój ciasto w 2 wzdłuż, więc masz 2 warstwy.
W rondlu połączyć mąkę z mlekiem. Gotować i mieszać do zgęstnienia. Odstawić do ostygnięcia.
W misce wymieszać cukier, sól, skracanie, zmiękczone masło i wanilię. Ubijaj mikserem, aż będzie puszysta, następnie dodaj schłodzoną mieszaninę mleka i ubijaj, aż będzie puszysta.
Połówkę ciasta włożyć do plastikowego dozownika o wymiarach 9 na 13 cali.
Rozłóż całe nadzienie na to, a następnie wierzch drugą połówką ciasta. Przykryć pokrywką i przechowywać 1 lub 2 dni wcześniej.
Przed podaniem udekoruj cukrem pudrem i miętą.