Złote kiełbaski i szalotki w białym winie

Złote kiełbaski i szalotki w białym winie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Złotych kiełbasek i szalotki w białym winie. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 661 kalorii, 29g białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz szalotki, kiełbaski śniadaniowe, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to SOS szalotki z białego wina z cytryną i kaparami, Kotlety wieprzowe z szalotką w sosie z białego wina, oraz Kiełbaski i soczewica z pieczoną na słodko szalotką.

Instrukcje

1
Przekłuj kiełbaski widelcem. Roztopić masło na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać kiełbaski i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż lekko rumiane, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
3
Wylać wszystko oprócz 2 łyżek tłuszczu.
4
Dodać szalotki i wino i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż szalotki są miękkie i wino zmniejszyło się nieznacznie, o 20 protokół. Doprawić solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzalotkaSzalotka
WinoWino

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn