Złota Zupa Cebulowa

Złota Zupa Cebulowa
Złota zupa cebulowa może być tylko zupa szukasz. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Ten przepis służy 6. Jeśli masz skondensowany bulion wołowy, sos worcestershire, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ciasto Ze Złotą Cebulą, Ciasto Ze Złotą Cebulą, oraz Red Onion & Golden Raisin Jam.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 204°. w 13x9-calowy patelni, stopić 1/4 szklanki masła w piekarniku. Wrzucić kostki chleba w maśle, aż równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
3
Piec odkryte 10 do 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor i chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°. w piekarniku holenderskim 4-quart ovenproof, rozpuść 1/4 szklanki masła na średnim ogniu. Wymieszać z brązowym cukrem i sosem Worcestershire. Wrzucić cebulę w mieszaninie masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PiekarnikPiekarnik
5
Piec odkryte około 2 godzin 30 minut, mieszając co godzinę, aż cebula będzie głęboko złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika; wymieszać z bulionem i wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Podgrzać do wrzenia na górze pieca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
8
Podawać z grzankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn