Zwiędłe Jesienne warzywa z miodem musztarda Vinaigrette

Zwiędłe Jesienne warzywa z miodem musztarda Vinaigrette
Zwiędłe Jesienne zielenie z miodowo-musztardowym winegretem to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 8G białka, oraz 30 g tłuszczu. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz tymianek, oliwę z oliwek, azjatyckie gruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zwiędłe Jesienne warzywa z miodem musztarda Vinaigrette, Sałatka z musztardy z sosem żurawinowym, oraz Jesienne Zielenie Z Winegretem Z Cydru.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Squash obrać: najpierw pokroić na dwa przekroje, zeskrobać nasiona i umieścić squash, płaską stroną w dół, na desce do krojenia. Pracę wokół squasha z ostrym nożem lub obieraczką, upewniając się, aby usunąć warstwę jaśniejszego koloru mięsa pod skórą, jak również skóry. Pokroić w kostkę 1/2 cala, aby uzyskać około 1 szklanki (rezerwy resztki do innego użytku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
ObieraczkaObieraczka
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Pokrojone w kostkę dynie i gruszki ułożyć na blasze do pieczenia i wymieszać z olejem. Pieczeń aż rumiane, o 20 protokół; odstawić w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Zrób poprzeczne rozcięcie na zaokrąglonym końcu każdego kasztana ostrym nożem do parkowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
5
Umieść na blasze do pieczenia i piecz przez 15 minut, lub aż cięte sekcje na spodach orzechów zaczną się zwijać. Obrać kasztany tak szybko, jak są one na tyle chłodne, aby obsłużyć, jak będą one obierać najłatwiej, gdy gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Pokroić na ćwiartki i odstawić.
7
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°. owiń szalotki w pergaminie, a następnie w folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Piec do miękkości i lekko karmelizowany, około 1 godziny. Gdy szalotki są wystarczająco chłodne do obsługi, posiekać grubo i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Aby zrobić vinaigrette: w dużej patelni smażyć boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący; przenieść boczek na papierowy talerz wyłożony ręcznikiem i zarezerwować tłuszcz na patelni. Gdy tłuszcz lekko ostygnie, przecedzić przez sitko o drobnych oczkach do miarki z wylewką. w blenderze lub robocie kuchennym połącz musztardę, miód, ocet, tymianek i pieprz i zmiksuj przez 30 sekund. Powoli dodaj rozgrzany tłuszcz z boczku i olej przez nakrętkę blendera lub rurkę zasilającą robota kuchennego, mieszając aż do całkowitego połączenia
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
10
Wlać winegret do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
11
Dodaj squash i gruszki, kasztany, szalotka, boczek, komatsuna, tatsoi, i musztarda zieleni do miski i wrzucić z ciepłym vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielenina MusztardowaZielenina Musztardowa
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
12
Podawać natychmiast.
13
Przedruk za zgodą Summerland: przepisy na świętowanie z południową gościnnością Anne Stiles Quatrano. © 2013 Anne Quatrano; zdjęcia © 2013 Brian Woodcock. Opublikowane przez Rizzoli International Publications, Inc.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn