Zwiędłe Jesienne warzywa z miodem musztarda Vinaigrette
Zwiędłe Jesienne zielenie z miodowo-musztardowym winegretem to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 8G białka, oraz 30 g tłuszczu. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz tymianek, oliwę z oliwek, azjatyckie gruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zwiędłe Jesienne warzywa z miodem musztarda Vinaigrette, Sałatka z musztardy z sosem żurawinowym, oraz Jesienne Zielenie Z Winegretem Z Cydru.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Squash obrać: najpierw pokroić na dwa przekroje, zeskrobać nasiona i umieścić squash, płaską stroną w dół, na desce do krojenia. Pracę wokół squasha z ostrym nożem lub obieraczką, upewniając się, aby usunąć warstwę jaśniejszego koloru mięsa pod skórą, jak również skóry. Pokroić w kostkę 1/2 cala, aby uzyskać około 1 szklanki (rezerwy resztki do innego użytku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Obieraczka
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Pokrojone w kostkę dynie i gruszki ułożyć na blasze do pieczenia i wymieszać z olejem. Pieczeń aż rumiane, o 20 protokół; odstawić w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Połówki Gruszek W Syropie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Zrób poprzeczne rozcięcie na zaokrąglonym końcu każdego kasztana ostrym nożem do parkowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNE
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
5
Umieść na blasze do pieczenia i piecz przez 15 minut, lub aż cięte sekcje na spodach orzechów zaczną się zwijać. Obrać kasztany tak szybko, jak są one na tyle chłodne, aby obsłużyć, jak będą one obierać najłatwiej, gdy gorące.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°. owiń szalotki w pergaminie, a następnie w folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Piec do miękkości i lekko karmelizowany, około 1 godziny. Gdy szalotki są wystarczająco chłodne do obsługi, posiekać grubo i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Aby zrobić vinaigrette: w dużej patelni smażyć boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący; przenieść boczek na papierowy talerz wyłożony ręcznikiem i zarezerwować tłuszcz na patelni. Gdy tłuszcz lekko ostygnie, przecedzić przez sitko o drobnych oczkach do miarki z wylewką. w blenderze lub robocie kuchennym połącz musztardę, miód, ocet, tymianek i pieprz i zmiksuj przez 30 sekund. Powoli dodaj rozgrzany tłuszcz z boczku i olej przez nakrętkę blendera lub rurkę zasilającą robota kuchennego, mieszając aż do całkowitego połączenia
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 Szklanki Ząbków Czosnku
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
10
Wlać winegret do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
11
Dodaj squash i gruszki, kasztany, szalotka, boczek, komatsuna, tatsoi, i musztarda zieleni do miski i wrzucić z ciepłym vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielenina Musztardowa
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
KASZTANY JADALNE
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Nóż Do Obierania
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Połówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)