Zupa ziemniaczano-porowa z grzankami Cheddar
Zupa ziemniaczano-porowa z grzankami Cheddar to Wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 8. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Jeśli masz pod ręką pieprz, masło, gałązki tymianku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest takie wspaniałe. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Zupa z pora i ziemniaków mamy z grzankami musztardowymi, Doskonała zupa ziemniaczana, porowa i cebulowa z grzankami z serem czosnkowym, oraz Zupa Z Pora Z Grzankami Brie.
Instrukcje
Aby przygotować zupę, rozpuść masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodać por; gotować 10 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu (nie brązowieć).
Dodaj ziemniaki, wodę, sól, bulion i 2 gałązki tymianku. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, 20 minut lub aż ziemniaki są bardzo miękkie.
Aby przygotować grzanki cheddar, ułóż plasterki bagietki w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w 375 przez 7 minut lub do tosty. Obrócić plastry; płaszcz sprayem do gotowania i posypać 1 łyżką sera na każdym plasterku.
Piec 5 minut lub do rozpuszczenia sera.
Posypać równomiernie czerwoną papryką.
Zdjąć patelnię z ognia; wyrzucić gałązki tymianku. Ziemniaki częściowo rozgnieść maserem ziemniaczanym; wymieszać ze śmietaną.
Posypać czarnym pieprzem.
Podawać z grzankami cheddar.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami tymianku.