Zupa Ziemniaczano-Marchewkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy ziemniaczano-marchewkowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 99 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką wodę, mielony pieprz, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Zupa ziemniaczana marchewka, zdrowa zupa Indyjska, Zupa Marchewkowo-Ziemniaczana, oraz Zupa Z Marchwi I Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, odkryte, 40 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Wlać połowę mieszanki do pojemnika elektrycznego blendera; przykryć i przetworzyć, aż będzie gładka. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną warzywną. Przecieraną mieszaninę odstawić do rondla, dodać natkę pietruszki i pozostałe składniki. Gotować do całkowitego ogrzania.
Podawać na ciepło lub przykryć i schłodzić.