Zupa ziemniaczana z pancettą i rozmarynem
Zupa ziemniaczana z Pancettanem i rozmarynem to bezglutenowe i całe 30 zupa. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 9. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka ząbków czosnku, rozmaryn, pół na pół i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka ziemniaczana z pancettą, rozmarynem i cytryną, Zupa ze słodkich ziemniaków z grzankami Pancetta-rozmaryn, oraz Kremowa zupa kukurydziana z Pancettanem i szczypiorkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce pancetta w holenderskim piekarniku, i gotować na średnim ogniu 4 minut lub aż rumiane, często mieszając.
Dodaj por i czosnek; smażyć 1 minutę.
Dodać ziemniaki, bulion i sól; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 26 minut lub do ziemniaków jest bardzo delikatny, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć z ognia; wymieszać pozostałe składniki.