Zupa Ze Świeżego Imbiru I Pasternaku
Świeży imbir & pasternak zupa może być tylko zupa szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis z pomidorów w puszkach ma 4 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś mielony kminek, posypkę pieprzu cayenne do podania, pasternak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Pasternakowa Z Marchwi Imbirowej, Kremowa Zupa Imbirowo-Pasternakowa, oraz Zupa marchewkowo-Pasternakowa z chipsami Pasternakowymi.
Instrukcje
Masło rozpuścić w rondlu, dodać imbir i smażyć delikatnie przez 1 minutę. Z grubsza posiekać resztę i dodać do patelni z pasternakiem. Smażyć delikatnie przez 2 minuty.
Dodać wywar i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować delikatnie przez 15 minut, aż pasternak będzie miękki.
Przelać zupę do robota kuchennego lub blendera i przetwarzać, aż będzie gładka, lub pozostawić zupę na patelni i użyć ręcznego elektrycznego blendera.
Dodać kminek i dobrze wymieszać. Zupę rozgrzać przez chwilę, a następnie doprawić do smaku.Zupę podałam z jogurtem greckim i posypką pieprzu cayenne, ale można użyć creme fraiche i roztrzepać drobno pokrojoną cebulę dymkę na wierzchu.