Zupa ze świeżego imbiru, grzybów i bazylii
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj świeżego imbiru, grzybów i bazylii. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 17 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka grzybów enoki, zielonej cebuli, imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cukinia i Carbonara grzybowa ze świeżą bazylią, Szparagi, pieczarki i pomidory Sauté ze świeżą bazylią i parmezanem, oraz Zupa pomidorowa pieczona ze świeżą bazylią na 2 dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać grzyby i imbir; smażyć 2 minuty lub aż grzyby są rumiane.
Dodaj bulion z kurczaka i sos sojowy. Doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć patelnię z ognia; wymieszać z cebulą i bazylią.