Zupa ze świeżej kukurydzy i pomidorów
Zupa ze świeżej kukurydzy i pomidorów to bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.4 za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka kłosów kukurydzy, popękany pieprz, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Zupa Ze Świeżej Kukurydzy I Pomidorów, Zupa ze świeżej kukurydzy i pomidorów, oraz Kolacja: zupa ze świeżych pomidorów z pieczoną kukurydzą Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu i gotować cebulę bez brązowienia do miękkości, o 10 do 12 protokół. Wymieszać kukurydzę i gotować przez 2 minuty.
Dodać wywar i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż kukurydza będzie miękka i ciecz nieznacznie się zmniejszy, 15 do 20 minut.
Dodaj pomidory, sól i pieprz, wymieszaj i usuń z ognia.
Podawać w miseczkach z odrobiną śmietany i gałązkami koperku.