Zupa z zimnych pomidorów i kwaśnej śmietany
Zimna Zupa pomidorowo - Śmietanowa to bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Jesień. Mieszanka śmietany, zielenina scallion, tymianek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Pomidorowa Na Zimno, Zupa Pomidorowo-Maślana Na Zimno, oraz Marokańska Zupa Pomidorowa Na Zimno dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory przecier w partiach w blenderze, aż będą gładkie, a następnie przecier przecedzić przez sito do dużej miski, odrzucając nasiona. Wymieszaj sok z cytryny do smaku, cebulkę, skórkę, cukier, tymianek, majeranek, sól i pieprz.
Schłodzić zupę do ostygnięcia, około 1 godziny.
Zupa z kadzi do miski i top z dollops kwaśnej śmietany.